Ny, innovativ svingarm gir vektbesparelse og økt brukeropplevelse

NOHA_Utvalg_39

NOHA ønsker å utvikle sine produkter og å være en innovativ leverandør. Vi har jobbet hardt for å videreutvikle det tradisjonelle brannskapet, og er stolte over å kunne dele resultatet.

Vi har lyttet til våre kunder

Prosessen med ny svingarm og dør startet med innspill fra kunder og serviceteknikere som utfordret oss på å produsere et brannskap med fokus på lav vekt og innovativt design.

For kundene våre var det viktig å få et brannskap med lav nok vekt slik at det kan monteres og installeres av én person, men samtidig ikke komprimere kvaliteten på produktet.

Vi tok utfordringen, og er stolte av resultatet. Ikke bare fordi det er et innovativt og nyskapende produkt, men også fordi det faktisk vil gjøre arbeidsdagen lettere for dem som installerer og monterer skapene.

NOHA_Utvalg_42WEB

Lavere vekt

Modell 3 har fått ny svingarm med aluminiumslegering. Denne gjør produktet mer korrosjonsbestandig. Produktet har også fått ny dør, da svingarmen festes i rammen, og ikke på døren som tidligere. Oppgraderingene gjør at vekten på modell 3 har gått ned med så mye som 30%, avhengig av modell og type slange.

Det betyr at NOHA nå kan levere branntrommel i skap som veier kun 25kg!
(Gjelder
modell L3 695 x 695 x 160 med light slange).

Kan monteres av én person

Den hele skapkassen og det nye innovative dørkonseptet gir lavere vekt på ferdig produkt, og muliggjør montasje av én person. Trommelen føres enkelt av svingarmen ved installasjon, og settes enkelt på plass etter at skapet er montert. Skapet har også flere muligheter for rørinnganger til ventil i skap. Styrehull og opphengshull i skapet gir kortere installasjonstid.

Enklere kontroll og vedlikehold

Siden slangetrommelen er montert på en svingarm er det mulig å trekke slangen i alle retninger. Dette gir økt brukervennlighet i en nødsituasjon, og ved service av produktet. 

Les også: Brannsikkerhet: derfor er bygget ditt tjent med en serviceavtale.

Fordelene kort fortalt

Den nye svingarmen og nye døren gir mange fordeler:

  • Enklere å håndtere og montere for en person

  • Enklere å utføre årlig kontroll og vedlikehold

  • Enklere å bruke i nødstilfelle

  • Føringshull for montering og integrert bakvegg for enkel montering

  • Lavere vekt – opp til 30% vektbesparelse

 

Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer om våre produkter. Vi hjelper deg med å finne rett produkt til dine behov. Gjennom årlig kontroll og regelmessig vedlikehold øker du produktenes levetid. Vi tilbyr gode serviceavtaler - utført av folk med riktig kompetanse!

Hvis du vil, kan du også ta en titt på ressurssiden vår Alt du trenger å vite om serviceavtale for brannvern. Her finner du informasjon om regler og krav, opplæring knyttet til brannvern, og mye mer.

 

NOHA_Utvalg_30 NOHA_Utvalg_34 NOHA_Utvalg_33
     

 

Kontakt oss: Gratis konsultasjon med en rådgiver innen brannsikkerhet Klikk her ›